Bas de Vries

fotolijst

Vaardigheden

  • Linkbuilding
  • On-site optimalisatie
  • Strategie bepaling

 

Na zijn studie HEAO Commerciële Economie wilde Bas graag meer te weten komen over het gedrag en interactie tussen mensen in een maatschappij, vandaar dat hij daarna de master Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam heeft afgerond. Vervolgens is hij zo´n 2 jaar als projectleider buurtopbouwwerk in de Schilderswijk aan de slag gegaan totdat het tijd was voor een nieuw avontuur, emigreren naar het zonnige Valencia (Spanje). 

Met verschillende eigen websites die van hobby tot onderneming zijn overgegaan kwam de combinatie van kennis (Commerciele Economie en Sociologie) heel erg goed van pas. Na zich verder te hebben ontwikkeld op het gebied van SEO, linkbuilding, content marketing en social media, richtte Bas in 2010 het online marketing bedrijf 2beoptimized op.  

Leuk om te weten over Bas

Komt graag met creatieve oplossingen en ideeën om te zorgen dat een bedrijf op internet vindbaar en aantrekkelijk is voor potentiële klanten.

Muziek en reizen.

Vindt het gaaf om te zorgen dat een website met eerst 40 bezoekers per dag door hard werken naar 1200 bezoekers per dag kan gaan.

Ibiza. Dit is maar een half uur vliegen van Valencia.

Inspirerende ondernemers