Content marketing

Home /  Content marketing
b0cbb9&text=Buzz
Hoe bouw je een relatie op met je klant? Door content marketing! Bij content marketing bied je content aan specifiek voor een bepaalde doelgroep. Met deze content probeer je hen verder te helpen. Je kan als reisorganisatie bijvoorbeeld de groep cultuurliefhebbers enorm helpen door een pagina te schrijven over de beste musea in een bepaalde stad.
 
Bij 2beoptimized doen wij dit voor een breed scala aan klanten. Wij kijken samen met onze klanten wie zij willen bereiken en gaan daarmee aan de slag om echt nuttige content voor hen te creëren. Wat voor content is afhankelijk van de situatie, het kan verschillen van het schrijven van een tekst tot het visualiseren van een onderzoek.

 

Content

Bij 2beoptimized geldt ‘’content is king’’. Voor ons is dit niet zomaar een leus, wij geloven er echt in. We leven ons in, in de doelgroep van onze klanten en werken vanuit daar naar relevante content. En net als bij een koning, is het pas goed als het echt fantastisch is. Hier streven wij dan ook naar. Uiteindelijk kan bijzonder goede content zelfs leiden tot ‘editorial links’. Dit zijn links van autoritaire websites die een goede impact hebben op de positie in de zoekresultaten. Dus content marketing kan naast het opbouwen van een relatie ook zorgen voor een betere positie in de zoekmachines.

Enquêtes

Soms is het niet duidelijk aan welke informatie er behoefte is. Dan zoeken wij dat uit door enquêtes te houden. Wij snappen heel goed dat men geen zin heeft in ellenlange, saaie vragenlijsten. Daarom proberen wij het leuk en makkelijk te houden. Hiervoor gebruiken wij gebruiksvriendelijke tools en houden we de vragen luchtig, simpel en doeltreffend. Zo behalen wij de hoogste respons en de beste resultaten.

Infographics

Over het algemeen zijn de resultaten van onderzoeken niet erg prettig om te lezen. Vaak staan er veel cijfers en percentages in en is het lastig om een beeld te vormen. Bij 2beoptimized kunnen wij onderzoeken visualiseren! Dit doen wij bijvoorbeeld door het maken van een infographic, dit is een visuele weergave van data. Hiermee zorgen wij dat onderzoeken van onze klanten nog meer waarde kunnen bieden voor hun doelgroep, door het inzichtelijk en aantrekkelijk te maken.

Gifographics

Naast infographics kunnen wij ook gifographics (zie linkerkant van deze pagina) ontwikkelen. Dit zijn infographics met bewegende elementen die nog meer opvallen, waardoor de exposure nog hoger is.

 

In het kort:

  • Een betere band met de doelgroep
  • Terugkomende bezoekers
  • Waarde bieden voor gebruikers
Stuur ons een bericht