Koen Mateboer

Home /  Koen Mateboer

 

Koen Mateboer

Koen
Vaardigheden

  • Teksten schrijven
  • SEO
  • Talenknobbel
  • Ondernemend

 

Een totaal andere achtergrond, maar zeker niet minder gepassioneerd bezig met copywriting en SEO! Koen, een energieke Drontenaar, heeft HBO Management, Economie en Recht en vervolgens Nederlands recht gestudeerd en is uiteindelijk door de liefde in Spanje terecht gekomen. Hoewel Koen duidelijke doelen kan stellen en zich hier volledig op kan storten, laat hij zich ook graag verrassen door de kansen die op zijn pad komen. Eén van deze kansen was het Spanje avontuur. Eind 2010 is Koen met de noorderzon naar Valencia vertrokken en inmiddels is hij er niet meer weg te slaan. Wanneer kwam 2beoptimized in beeld?

Eind zomer 2013 is Koen, op zoek naar een bijbaantje, in contact gekomen met Bas en Roos om freelance werkzaamheden voor 2beoptimized en Verrassend Valencia uit te gaan voeren. ‘Ik ben met name teksten gaan schrijven voor de klanten van 2beoptimized en voor het eerst in aanraking gekomen met SEO’. Deze werkzaamheden zijn zo goed bevallen dat, nadat vaste kracht Lisa naar Engeland is vertrokken, Koen in vaste dienst is getreden. De kans om nog meer te leren over copywriting/SEO, de samenwerking met Bas en Roos, een enthousiast team van stagiaires en de ontspannen, creatieve sfeer op kantoor maakten dat Koen geen twee keer hoefde na te denken over deze keuze!

 

Leuk om te weten over Koen

In zijn vrije tijd is Koen muziekfanaat, speelt gitaar en brouwt hij graag zijn eigen biertjes! Hij geniet van het Spaanse buitenleven, de spontaniteit in de omgang en vindt het heerlijk om onder de mensen te zijn!

Lord Huron! Prachtige, verhalen vertellende muziek. Om bij weg te dromen!

Muziek, alles wat met speciaalbier (brouwen) te maken heeft, wereldreiziger. Deze passies delen met mensen en mensen met elkaar in verbinding brengen!

De diversiteit van Spanje, een magisch plekje voor mij is Sagunto!