Nieuwe extenties voor domeinnamen beschikbaar

Home /  Nieuwe extenties voor domeinnamen beschikbaar

0

Nieuwe extenties voor domeinnamen beschikbaar

By Sebastiaan de Vries">Sebastiaan de VriesIn standard24th March, 2014

Mocht je interesse hebben in het claimen van een nieuwe domeinnaam voor je bedrijf? Er zijn vele nieuwe extenties op de markt, zoals .company, .guru, .clothing, .solutions, .tips, .training.

Voordelen

Deze extenties vallen wel op en zijn wellicht makkelijker te onthouden ten opzichten van een .nl of een .com domeinnaam. Het kan biedt ook een mogelijkheid om een bepaalde domeinnaam te claimen als de .nl of .com extentie al bestaat.

Nadelen

Een nadeel kan zijn alleen dat Google over het algemeen websites met de zoekterm in de url en een .nl, .com, .net of .org extentie hoger plaatst in de zoekresulaten dan een andere extentie zoals .guru of .info.

Echter is Google hier niet helemaal open over en heeft diverse veranderingen doorgevoerd in haar algoritme, waardoor websites met een slechte content en linkprofiel maar wel met een bepaald zoekwoord in de url en een .nl of .com extentie zijn gedaald in de zoekresultaten.

Hoge ranking mogelijk

Als je zorgt voor een website met content die toegevoegd waarde biedt voor je doelgroep, investeert in een sterk linkprofiel en als er op social media veel over je website/merk wordt gesproken, kan je volgens ons ook hoog ranken in de zoekresultaten met deze nieuwe extenties.

Nieuwe extentie claimen en prijzen

Kijk voor meer nieuwe extenties en de prijzen op: http://www.uniteddomains.com/domain/pricelist/