Online marketing Spaanse markt

Home /  Online marketing Spaanse markt
b0cbb9&text=Buzz
Heb je een idee van een product of dienst dat je (ook) graag op de Spaanse markt wilt aanbieden? Dan is het van belang dat je website hoog gepositioneerd staat in Spaanse zoekmachines zoals Google.es.
 
2beoptimized heeft een team van zowel Spaanse als Nederlandse online marketingprofessionals. Hierdoor kan de communicatie in het Nederlands verlopen, maar kunnen juist de Spanjaarden je website goed vinden.
 
Verover de Spaanse markt
Of je nu al een bestaand product/dienst of juist een nieuw idee hebt, op de Spaanse online markt liggen nog steeds veel kansen! Om ervoor te zorgen dat jouw website straks hoog in de zoekresultaten in Spaanse zoekmachines staat, is een goede online marketingstrategie van groot belang.
 
2beoptimized
Wij bieden verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw product/dienst goed gevonden zal worden door de Spanjaarden, waaronder:
 
 

Search Engine Optimization (SEO)

Hoger in de zoekresultaten betekent meer bezoekers op de website en meer potentiële kopers

Content marketing

Content voor de website ontwikkelen die een toegevoegde waarde is op internet voor de doelgroep van de website.

Social management

Ontwikkelen en executie van social media campagnes en strategieën

Search Engine Advertisement (SEA)

Direct meer bezoekers door het inzetten van Google adwords campagnes

 
 
Taalbarrière
Ook al spreek je als Nederlander ´redelijk´ Spaans, dan nog is SEO en content marketing (bijna) niet te doen, omdat subtiele verschillen (zoals woordkeuze) ervoor kunnen zorgen dat Spaans sprekenden de website niet zullen vinden.
 
Spaanse cultuur
Zeker bij bijvoorbeeld het uitzetten van een social media strategie (Facebook, Twitter etc.) is het van belang dat je inspeelt op de Spaanse cultuur. Je wilt immers dat de Spaans sprekende markt ´fan´ wordt van jouw product/dienst.
 
Voordelen

  • Wij spreken Nederlands.
  • We werken samen met een team van Spanjaarden, die de Spaanse markt als geen ander kennen
  • 2beoptimized heeft veel ervaring op het gebied van online marketing.
Stuur ons een bericht