SEO

Home /  SEO
b0cbb9&text=Buzz
SEO staat voor Search Engine Optimalization, oftewel het optimaliseren van een website voor zoekmachines. Door deze optimalisatie zal de website hoger in de natuurlijke zoekresultaten komen.
 
Dit betekent uiteindelijk dat er meer mensen de site bezoeken en de conversie zal verhogen. Er zijn veel verschillende manieren en strategieën mogelijk om dit voor elkaar te krijgen. Uit onze ervaring blijkt dat er een aantal daarvan het beste resultaat opleveren, daarom werken wij bij 2beoptimized met de volgende methoden.

 

Linkbuilding

De afgelopen jaren hebben zoekmachines steeds meer veranderingen doorgevoerd in hun algoritme om te bepalen hoe hoog een website gerankt wordt voor een bepaalde zoekterm. De zoekmachines doen dit om de kwaliteit van hun zoekresultaten te verhogen.Het gebeurt vaak dat websites die op een onnatuurlijke manier zijn opgebouwd met inkomende links en andere manipulaties tijdelijk hoog staan in de zoekresultaten, maar snel weer zakken. 2beoptimized zorgt voor een linkprofiel met kwalitatief hoge links. Dit ziet er voor de zoekmachines uit als een natuurlijk opgebouwd linkprofiel. Dit is een arbeidsintensieve techniek, maar zal op de lange termijn een stabielere positie in de zoekresultaten opleveren.

Content ontwikkelen

Zoekmachines kunnen ook analyseren hoe lang een bezoeker op een website blijft en hoeveel verschillende pagina’s ze binnen een website bezoeken. Websites waarbij bezoekers langer blijven en waar ze veel doorklikken binnen een website, worden hoger gepositioneerd in de zoekresultaten. Om dit te bevorderen is het belangrijk om content op uw website te hebben die werkelijk interessant en uniek is voor de bezoekers. 2beoptimized kan dit voor uw website ontwikkelen. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina content marketing.

On-site optimalisatie

Zoekmachines analyseren behalve het linkprofiel van inkomende links ook de opbouw van de website. 2beoptimized kan ervoor zorgen dat de html en de inhoud van uw website zo geoptimaliseerd mogelijk is voor zoekmachines.

 

In het kort:

  • Meer bezoekers op de site
  • Betere vindbaarheid in de zoekmachines
Stuur ons een bericht
[/one_half]