Social management

Home /  Social management
b0cbb9&text=Buzz
Social media is niet meer weg te denken uit het online landschap. Vaak horen wij dat bedrijven ‘iets met social media’ willen doen, maar geen idee hebben wat. Daar zijn wij voor! Wij bouwen voor onze klanten een sterke online aanwezigheid op door middel van social media.
 
Hiernaast hebben wij veel ervaring met het overbrengen van een boodschap bij een specifieke doelgroep, hier gebruiken wij gerichte Facebookadvertenties voor.
 
Voor ons is social media een integraal onderdeel van online marketing, wij zien dit namelijk als een digitale etalage. Wij helpen onze klanten om hun beste beentje voor te zetten om zo hun bedrijfsfilosofie te uiten.

 

Strategie

Voordat we beginnen gaat we eerst na wat onze klanten precies willen. Wat willen ze bereiken, wat is het doel? Wij vinden dit belangrijk om te weten, omdat we op deze manier goed kunnen reflecteren en onze strategie waar nodig kunnen aanpassen. Zo bereiken we wie en wat wij willen!

Vormgeving

Bij het opzetten van social media speelt vormgeving ook een rol, denk bijvoorbeeld aan de profielafbeelding of de headers van Facebook en Twitter. Wij kunnen dit voor onze klanten vormgeven, zodat zij hun aandacht kunnen blijven richten op hun bedrijf.

Content ontwikkelen

De content op de social media kanalen is het belangrijkste onderdeel. Wij creëren met veel plezier relevante content voor de social media kanalen, om zo de interactiviteit en effectiviteit zo hoog mogelijk te krijgen en te houden. Of het nu gaat om het maken van tweets of posts, wij leven ons hier helemaal op uit! Eveneens kunnen wij Facebookcampagnes uitzetten om zo nog meer bereik en conversie te behalen.

 

In het kort:

  • Sterke online aanwezigheid
  • Breed publiek bereiken
  • Likeability genereren
Stuur ons een bericht