Vacature stage in Valencia

Home /  Vacature stage in Valencia

Marketing/Communicatie stage bij 2beoptimized

Beschrijving bedrijf

2beoptimized is opgericht begin 2011 en richt zich op Search Engine Optimization (SEO), Online Advertisement (SEA), Content Marketing en Social Media. Momenteel richt 2beoptimized zich vooral op de Nederlandse markt en heeft klanten in e-commerce, MKB en vergelijkingssites (vooral verzekeringen) en de reisbranche.

Het takenpakket zal onder andere bestaan uit:

• Marktonderzoek doen gericht op de Nederlandse markt;
• Social Media campagnes bedenken en opzetten;
• Meewerken aan linkbuilding;
• Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe online projecten;
• Opstellen van nieuwsbrieven;
• Ontwikkelen van content voor websites (zowel tekstueel als grafisch).

Wij bieden:

• Professionele en persoonlijke begeleiding;
• Training in SEO, Content Marketing, Social Media Marketing, E-mail Marketing, Google Analytics, Photoshop en Indesign;
• Kennismaking met de online marketing branche;
• Geen stagevergoeding, maar kan meestal wel een Erasmusbeurs aanvragen bij stage in het buitenland.

Contactgegevens

Oprichter en eigenaar: Sebastiaan de Vries
Adres: Calle Conde de Salvatierra, 21, Puerta 10
46004 Valencia, Spanje. Nabij Mercado Colon.
E-mail: sebastiaan@2beoptimized.nl
Tel: 0034-644204409

Ervaringen van anderen

Nelleke Posthumus

Voor mijn derdejaars stage van de opleiding Communicatie heb ik stage gelopen bij 2beoptimized van september tot en met december 2014. Op mijn opleiding behandelen we het vak ‘(online)marketing’ niet veel, daarom leek het me leuk om me hier wat meer in te verdiepen. Ook is het super handig als je later zelf een website of online bedrijf wil beginnen, of in bij een bestaand online bedrijf wilt werken.

Het bedrijf is heel betrokken met de stagiaires, waardoor je alles snel oppikt. Er werd altijd goede feedback gegeven, waar je echt iets mee kon. Hierdoor wist ik al snel het vak onder de knie te krijgen. Verder vond ik het fijn dat ik veel afwisseling had in de werkzaamheden en dat ik altijd mijn mening kon en mocht geven. Door de kleinschaligheid van het bedrijf, is de sfeer heel open en toegankelijk. Al met al ben ik blij dat ik mijn stageperiode bij 2beoptimized heb doorgebracht!

Nelleke Posthumus. (NHL hogeschool, Communicatie)

Priscilla Limpetti

Als praktische afsluiter van mijn opleiding ‘Commerciële Communicatie’ heb ik een stage gelopen bij 2beoptimized in het mooie Valencia. Mijn stageperiode begon in februari 2014 en duurde 4 maanden lang. Tijdens de lessen van mijn opleiding was er al vaker het woord online marketing gevallen, maar heb er nooit de essentie van meegekregen. Vandaar dat het mij interessant leek om meer te weten te komen over de werking van online marketing door mijn stage te doen in een dergelijk bedrijf.

Na de vondst van mijn stageplek bij 2beoptimized werd ik al snel als teamlid van het creatieve team beschouwd. Ik kreeg dagelijks de kans om mijn grenzen te verleggen en mijn kennis uit te breiden. Dankzij de goede begeleiding en de constante feedback leerde ik constant uit mijn fouten en kreeg ik zo de kans om sneller te groeien en beter te worden in wat ik deed. Creatieve ideeën en eigen initiatieven werden erg geapprecieerd waardoor ik de kans kreeg om mezelf steeds weer te overtreffen.
Ik ben een hele ervaring rijker en enorm dankbaar voor deze leuke stage bij 2beoptimized. Het was de perfecte afsluiter van mijn studententijd!

Priscilla Limpetti. (Hogeschool PXL Hasselt)

Niel de Vries

Ik heb van september tot en met december 2013 stage gelopen bij 2beoptimized. In mijn studie, commerciële economie, staat marketing centraal. Hiernaast werk ik veel beter en vind ik het veel fijner om in een informele, creatieve setting te werken dan in een groot, formeel bedrijf. Dus toen ik de stageplek bij 2beoptimized vond, leek het mij gelijk heel tof om daar stage te lopen. Dat is dus ook gelukt!

Ik heb een hele leerzame tijd gehad vooral door de persoonlijke begeleiding, de workshops en omdat online marketing vrij nieuw is en niet vaak wordt behandeld in opleidingen. Hiernaast vond ik het persoonlijke sfeer heel fijn. Ik kon goed aangeven waar ik hulp nodig had, of waar ik ervaring in wilde opdoen en er werd heel erg gekeken naar waar ik goed in was en wat ik leuk vond. Hierdoor bleef het werk leuk en uitdagend. Kortom kan ik zeggen dat een stage bij 2beoptimized niet alleen een leerzame tijd is, maar ook een hele leuke tijd!

Niel de Vries. (Hogeschool Rotterdam)

Nanda Schrama

Voor het afsluiten van mijn studie heb ik vanaf april 2012 voor 4 maanden een stage gelopen bij 2beoptimized in Valencia. Met een achtergrond in marketing en consumentengedrag, en weinig kennis over internet marketing, leek een stage bij een online marketing bedrijf mij een nuttige toevoeging. Binnen het bedrijf leerde ik door de persoonlijke begeleiding al gauw de wereld van online marketing kennen en vond ik snel mijn draai. Een van de leuke dingen aan 2beoptimized is de kleinschaligheid van het bedrijf, waardoor je de kans krijgt om ook echt iets in te brengen en bij te dragen. Meedenken wordt gestimuleerd en gewaardeerd.

Al met al ben ik zeer tevreden over mijn stage bij 2beoptimized en ben ik heel blij dat ik bij dit jonge en dynamische bedrijf mijn studietijd af heb kunnen sluiten!

Nanda Schrama MSc. (Wageningen Universiteit)