Wij leveren kwalitatieve online marketing diensten om jouw bedrijf beter vindbaar en zichtbaar te maken op internet.

Wij zijn expert in online marketing voor ecommerce, mkb en vergelijkingssites. We vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten wat wij voor hen doen. Daarom hebben wij dat zo duidelijk mogelijk geprobeerd uit te leggen. Heb je vragen, of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten! We horen graag van je.

Stuur ons een bericht

SEO

Het verhogen van de vindbaarheid staat centraal bij SEO. Het doel is om een hogere positie in de zoekmachines te verkrijgen en op deze manier meer bezoekers naar de site te leiden. Dit doen wij onder andere door middel van: on-site optimalisatie en content schrijven

Meer

Content marketing

Content marketing is het opbouwen van een relatie met jouw doelgroep, door het aanbieden van geweldige content. Dit kan bijvoorbeeld een artikel zijn over iets wat voor hen relevant en belangrijk is. Wij leven ons in in de doelgroep, zoeken wat zij willen en creëren daarna die content.

Meer

Social management

Social media wordt steeds belangrijker. Wij zien kansen in het gebruik van social media, en willen deze kansen graag benutten voor onze klanten. Dit doen wij door het maken van een passende strategie en deze ook uit te voeren, eventueel inclusief vormgeving en het voeren van campagnes.

Meer

Zo gaan wij te werk

Kennismaking

We kijken wie onze klant is en hoe het bedrijf in elkaar zit.

Onderzoek

We onderzoeken wat onze klant nodig heeft en stellen een offerte op.

Aan de slag

We gaan aan de slag en houden regelmatig contact.

Wij werken onder andere samen met deze geweldige klanten