Wij zijn 2beoptimized

Een online marketing bureau gevestigd in Valencia. Wij werken in een klein team met grote trots aan uitdagende projecten van onze klanten. Ons klantenbestand is erg divers, waardoor wij ervaring hebben met een groot aantal verschillende branches op zowel de Nederlandse als de Spaanse markt.
 
Of het nu gaat om het verhogen van de vindbaarheid van een webshop of het halen van meer conversie op een vergelijkingssite, wij pakken het aan. Hiernaast staan we ook open voor andere, innovatieve branches. Ben je benieuwd geworden? Neem dan contact op!
Stuur ons een bericht

Onze kernwaardes

Actief meewerken aan het succes van onze klanten

Door persoonlijk contact met onze klanten proberen wij onze diensten transparant te houden. Wij zien onze klanten als partners, waardoor wij actief proberen mee te werken aan het succes van hun onderneming.

Het verschil tussen goed en fantastisch

Creativiteit speelt bij ons een grote rol. Onze bedrijfscultuur is informeel en we motiveren en stimuleren onze medewerkers om hun creativiteit te gebruiken bij alles wat zij doen. Of dit nu het schrijven van een tekst is of het maken van een strategie voor social media, creativiteit passen wij overal in toe.

Resultaat staat centraal

Bij alles wat wij doen denken wij na over de effectiviteit en efficiëntie. Online marketing kan het verschil maken tussen een succesvol bedrijf en een onsuccesvol bedrijf, daarom leveren wij diensten die doeltreffend zijn en het gewenste resultaat behalen.

Waarom wij?

We zijn gepassioneerd

Wij krijgen energie van het inleven in een doelgroep en daarbij een creatieve, bijpassende strategie bedenken en uitvoeren. Bij 2beoptimized werken gepassioneerde mensen met elk hun eigen kennis, vaardigheden en perspectief. Hierdoor ontstaat er synergie binnen 2beoptimized die de kwaliteit van onze diensten tot een nog hoger niveau tilt.

We hebben ervaring

Wij zijn al jaren actief bezig met het leveren van online marketing diensten. Wij hebben online marketing zien groeien van een een aantal simpele werkzaamheden tot een complexe dienst die geïntegreerd is binnen een bedrijf. Ons klantenbestand bestaat uit een groot aantal soorten bedrijven, van kleine webshops tot grote vergelijkingssites. Hierdoor werken we goed samen met elk soort bedrijf.

We zijn flexibel

Wij werken graag op een flexibele manier samen met onze klanten. Wij gebruiken geen vaste protocollen tijdens de samenwerking, maar kijken naar de specifieke wensen en behoeftes van onze klanten en passen onze dienst daar op aan. Een informatieve website heeft uiteraard hele andere behoeftes en verwachtingen van ons dan een webshop. Hier houden we rekening mee.

Het team

bas rond lisa rond

Dit is ons kantoor

Het kantoor van 2beoptimized is gelegen naast de modernistische Mercado de Colon die gebouwd werd tussen 1914 en 1916. Van oorsprong was dit een markt, maar nu een plek met veel cafés waar je goed terecht kan voor een typisch Spaans ontbijtje, een horchata (lokaal drankje) of voor de borrel.
Op slechts 5 minuten wandelen is metrohalte Colon gelegen waardoor het kantoor met de hele stad goed verbonden is. En met de metro ben je ook in 20 minuten op het vliegveld. Wat verder fijn is, is dat het centrum start bij de metrohalte Colon en calle Colon (ook 5 minuten wandelen) is één van de grootste winkelstraten van Valencia. Verder is het Turia park ook op 5 minuten wandelen gelegen. De wijk waarin het kantoor is gelegen heet L´Eixample. Deze wijk is eigenlijk in 3 delen op te splitsen:

  1. een deel met trendy boetiekjes en veel panden uit begin 19e eeuw (daar is het kantoor gelegen)
  2. een deel met veel populaire restaurants en barretjes onder de Valencianen
  3. een alternatief/hippie deel met veel vintage winkels en alternatieve cafés en restaurants.